torstai 22. joulukuuta 2011

Tanssi peppu pieneksi

Koko maailma on murehtinut Kim Jong-ilin poismenoa. Ikävien asioiden vatvomisen sijasta kannattaa kuitenkin keskittyä positiivisiin viboihin. Kim Jong-il tullaan muistamaan erinomaisena golfaajana ja viiniasiantuntijana, mutta harva tietää, että hän oli myös suuri klubimusiikin asiantuntija ja maailmanluokan dj. Kim Jong-il ehti soittaa levyjä muun muassa Justicen, David Guettan ja Mobyn kanssa.




Lisää bailukuvia löytyy Kim Jong-il dropping the bass -blogista.

3 kommenttia:

  1. Vähän menee aiheen ohi, mutta tuli suuresta ja mahtavasta Johtaja Kimistä mieleen, että Roskaelokuvat-kirjassa oli kappale Pohjois-Korealaisesta eksploitaatioelokuvasta ja mukana oli myös yhden ohjaajan haastattelu. Kim oli kuulemma suuri cinefiili ja palkkasikin tämän, muistaakseni kiinalaisen ohjaajan tekemään elokuvia maahansa. Aiheet oli toki rajoitettu, mutta kun pätäkkää oli, niin studiot ja tuotantoarvot muutenkin olivat rajoittamattomat.

    Olisikin hauksaa nähdä joskus pohjois-korealaista elokuvaa. Varmaan aivan hillitöntä menoa!

    VastaaPoista
  2. Heh, varmasti olisi viihdyttävää katsottavaa! Roskaelokuvat-kirja vaikuttaa tutustumisen arvoiselta. Mitä muita helmiä, tai siis kummallisuuksia, kirjassa on esitelty?

    VastaaPoista