tiistai 9. helmikuuta 2010

Täydellinen karaokeveto


El Presidente on uskomaton yhtye. Parhaimmillaan ja pahimmillaan se kuulostaa rosoiselta karaokevedolta lauantai-iltana. Yksinkertaiset popmelodiat, räävittömät kitarat, laulaja Dante Gizzin irroittelu ja kuluneet syntikkataustat takaavat sen että sanoma menee perille: ainakin bändillä on hauskaa.
El Presidenten musiikissa on vain jotain todella tarttuvaa eivätkä kornit sanoituksetkaan onnistu pilaamaan tunnelmaa. Desibeli.net kirjoitti, että bändin musiikissa on vaikutteita myös tanssittavasta groovesta, eikä tuotakaan väitettä voi kieltää.
Bändin ensimmäinen albumi toimii hyvin pieninä annoksina. Muistan vieläkin hetken, kun kuulin yhtyeen ”Without you”-singlen radiosta. Biisi jäi soimaan päähäni seuraavan viikon ajaksi. Mutta kun albumin sain käsiini, aloin kyseenalaistamaan Gizzin laulutaitoja. Mutta mitä siitä, meininki on silti hyvä.
Pakko vielä sanoa että, että yhtyeen albumin kansilehtinen toimii myös hienona avattavana julisteena, jossa kaksi miestä nojaavat punaiseen seinään stailit mekot yllään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti