perjantai 5. helmikuuta 2010

Syntikka on in


Syntikka on nyt in. On Villa Nahia, Tv Offia, Zebra & Snakea ja vaikka mitä. Kriitikot ylistävät tai ainakin Rumba (2/10).

Vaikka tietysti pitäisi pysytellä muodin mukana ja hehkutella syntikkakaksikoita jokaisessa postauksessa, minua jotenkin karmii tuo uusi sähköpiano plus pari jännää rikottua biittiä, tiukka basso ja karismaattinen laulu - yhdistelmä.

Minullahan ei ole varaa sanoa, mutta musiikin tekeminen on nyt helpompaa kuin koskaan: kuka tahansa voi tehdä oman biisinsä Macbookin Garage Bandilla. Jos ei osaa laulaa, niin ei se mitään. Voihan sitä ääntä muuttaa ja valmiitkin taustat löytyvät. Ehkä tämän väittämän takia en osaa suhtautua noihin kokeileviin syntikkakykyihin oikein kunnolla.

Tai ehkä olen vain liian rajoittunut tai musiikki pitää kuunnella muualta kuin Myspacesta samalla netissä surffaillen. Ainakin Villa Nahin livekeikkoja on ylistetty aika kivasti. Valitettavasti ikä ei riitä vielä noille keikoille, mutta onneksi netti on pyöritellyt veistä haavassa. Draamattiset valot välkkyvät, eturivin ihmiset ovat huumassa, mies paukuttaa sampleria ja toinen hyppii mikki kädessä syntikan vieressä....

Taidan pysytellä pelkässä Depech Modessa. Se on aina hyvä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti