lauantai 9. huhtikuuta 2011

Enemmän kuin pelkkä pub-soittaja


Blake Mills on ihme tyyppi. Los angelesilainen 23-vuotias mies on ehtinyt levyttää jo ison kasan demoja, keikkailla nimekkäiden artistien kanssa (kuten Band of Horsesin), julkaista esikoisalbuminsa ja rämpytellä kitaraa monta vuotta. Musiikin juuret ovat amerikkalaisessa folkrockissa.

Koska Blake Millsista löytyy hävyttömän vähän tietoa, keskityn itse musiikkiin, enkä turhiin knoppeihin. Myspace tarjoaa kuultavaksi pari timanttista biisiä "Break Mirrors" -levyltä.



"It'll All Work Out" kuulostaa huikean viileältä. Blake Millsissa on selvästi tarinankertojan vikaa. Akustinen kitara soi mukavan pahaenteisesti.



"Hey Lover" edustaa Blake Millsin rosoisempaa puolta. Tässä kappaleessa on särmää sähkökitaroineen ja klassisine rock-komppeineen!

Toivottavasti "Break Mirrors" rantautuu Suomeen asti. Kitaraa rämpyttäviä miehiä ei ole nimittäin koskaan liikaa!

2 kommenttia:

  1. Ihan hyvältä kuulosti! En ikinä ole tyypistä kuullutkaan (mikään ihme?). Itsekkin toivoisin leyn ilmestyvän Suomeen, mutta jotenkin on sellaine tunne, että ei. Mistä muuten bongasit Millsin? Myspacesta?

    VastaaPoista
  2. Monet amerikkalaiset musiikkiblogit ovat kirjoitelleet Blake Millsista.
    En itsekään usko, että levy tulisi Suomen levykauppoihin myyntiin. "Break Mirrosia" myy pienen pieni firma (www.recordcollectionmusic.com). Pitää ehkä uskaltautua nettikauppaan...
    Hauska puoli "Break Mirrorsissa" on se, että sitä kaupataan käsittääkseni perinteisen cd:n lisäksi myös kasettimuodossa!

    VastaaPoista