sunnuntai 18. elokuuta 2013

Coasting EP ja rytmin riemu


Olen seurannut jo kaksi vuotta ohiolaisen kuvittajan ja muusikon Ted Feighanin projekteja. Monster Rallyn nimellä Feighan äänittää trooppisia biittejä, joita hän maustaa lukuisilla raivostuttavan hyväntuulisilla sämpläyksillä ja funkahtavilla melodioilla.

Ensimmäinen kunnon taidonnäyte tämän miehen kyvyistä oli vuonna 2011 valmistunut Coral Lp, joka koostuu kuudestatoista lyhyen eksoottisesta tunnelmapalasta.Viime vuonna alkanut yhteistyö toisen biitintekijän John Hastingin alias RUMTUMin kanssa poiki mainion MR & RT -levyn. Tänä vuonna Monster Rallyn ja RUMTUMin yhteistyö on jatkunut, ja biitit ovatkin uudella kuusiraitaisella Coasting EP:llä entistä vinksahtaneempia ja pulskempia. Potkua on haettu niin cumbian rytmeistä (Chicks), calypson kolkkeesta (Sumbay Hotel) kuin viheltävistä sähköuruista (Coasting).

Coasting EP on julkaistu levy-yhtiö Gold Robotin kautta kuten herrojen aikaisemmatkin tuotokset. Valitettavasti painos on jo lopussa, mutta onneksi levyn voi vielä hankkia digitaalisesti esimerkiksi Bandcampista. Mukana saa silloin myös kolme ylimääräistä kappaletta, joita ei fyysiseltä kiekolta löydy.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti