lauantai 22. toukokuuta 2010

Pohja

Miksi Keane? Miksi päätit julkaista vielä vuonna 2010 uuden albumin? "Under The Iron Sea"-albumisi oli loistava! Siinä oli särmää, sopivasti pianoa ja tunnelmaa sekä hyviä kertosäkeitä. Sitten päätit julkaista "Perfect Symmetryn", joka olikin melkein kertakäyttökamaa paria biisiä lukuunottamatta. Tietysti syntikoissa tai rumpukoneissa ei ole mitään pahaa, mutta ne eivät sovi haikeaan brittipoppiin! Mutta nyt, päätit sitten julkaista uuden albumin, "Night Trainin"? "Stop For a Minute" singlelohkaisukin on vain ihan hyvä, mutta laulaja Tom Chaplin, etkö ole oppinut, ettet voi keikkua luontevasti musiikkivideossa, joka sijoittuu baariin?

Nyt bändisi alkaa kuulostamaan laimealta Snow Patrolilta. Hyi.

3 kommenttia:

  1. Miksi ihmeessä joka iikan on tehtävä joka lähtöön musiikkivideo! Musiikki musiikkina!

    VastaaPoista
  2. Oon ihan samaa mieltä. Under The Iron sea on yks mun lemppari levyistä, mutta sen jälkeen Keane on menny vaan huonompaan suuntaan. Ja Snow Patroliltaki löytyy yks loistolevy, Eyes Open.

    VastaaPoista
  3. "Under The Iron Sea"-albumissahan on myös visuaalisesti todella mahtava ja tyylikäs kansi (kotimainen kuvitus) ! "Perfect Symmetryssa" kansi on sitten taas jotain ihan muuta...

    VastaaPoista