tiistai 20. heinäkuuta 2010

Radiollakin on tunteet

Jos radiokanava ei sulaudu siihen harmaaseen, yllätyksettömään listahittimassaan, kanava on yleensä kaikkitietävien musiikkisnobien valtaama.

Kun vietin kaksi viikkoa Itä-Suomessa ilman nettiä ja televisiota, radiota tuli kuunneltua paljon. Aikani surffailtuani radiotaajuuksilla löysin piristävän radioaseman, radio Oifm:n. Se on vapaaehtoisvoimin toimiva joensuulainen kanava, joka koostuu parin tunnin erikoisohjelmista.

Valitettavasti kanava kuului hyvin vain autoradiossa, joten kuuntelu oli hieman vaikeaa. Oifm oli minulle kuitenkin jo tuttu kanava, koska sitä olin kuunnellut netin kautta pitkin talvea. Ohjelmasuosikikseni on noussut kaksituntinen spektaakkeli Etsivätoimisto Arska & Arska, joka yhdistelee erikoisesti musiikkia ja outoa harrastelijafilosofointia ja pätemistä. Etsivätoimiston ihmeellinen mainos kannattaa kuunnella täältä.

Kanavalla on oma ohjelma niin dubstepille, soulillekin ja jopa ralliautoilulle. Ja pakkohan kanavan on olla hyvä, kun se haastaa jopa Ari Peltosen Levyvihaamon muodossa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti