maanantai 22. marraskuuta 2010

Delorean kerää sympatiapisteitä

Delorean - "Real Love" from Arts & Crafts México on Vimeo.



On se nyt kumma, että nykyään yhtyeitä brändätään eläimien avulla! Ehkä tarkoituksena on nostaa keskentekoisten nettibändien sympatiapisteitä, mutta minua tämä ilmiö karmii. Nimittäin: eläimet eivät ole hyvän musiikin tae, vaikka lemmikkejä kuinka rakastaisi.

Delorean on yhtye, joka kerjää sympatiaa kivoilla koirilla. Kappale on tarkoitettu uima-allasbileiden taustamusiikiksi. Yhtye on Ben Chappelin ja Aaron Brownin projekti. Kokoonpano on jo julkaissut Real Love -nimisen levynkin.

Kun kohta koira- ja kissa-aiheisista musiikkivideoista tulee ylitarjontaa, pitää luovien ohjaajien keksiä jokin muu eläin poseeraamaan. Lampaatkin ovat jo vessapaperimainoksissa, ja kameli poseeraa Wilcon uusimman albumin kannessa, joten jäljelle jää täplikäs lehmä! Rauhallinen, fiksu ja tyylikäs eläin kaikin puolin.

2 kommenttia:

  1. Kentillä oli tiikereitä Vapen & Ammunition -levyn kannessa jo vuonna 2002, mutta se varmaan sallitaan heille, koska jossain levyn kappaleessa oli tiikerimetafora. :)

    Hieno uusi tausta blogillasi!

    VastaaPoista
  2. Kiva kuulla että uusi ulkoasu toimii! Ulkoasua on tullut säädeltyä vuoden aikana jonkin verran ja nyt sitten jotain räväkämpää.

    VastaaPoista