lauantai 26. helmikuuta 2011

Timantit ovat ikuisia ja muut korniudet

Sub näyttää vanhoja James Bond -elokuvia joka lauantai. Viime lauantaina nähtiin "Timantit ovat ikuisia" (Diamonds Are Forever) vuodelta 1971. Koska Bond-leffojen juonissa ei ole minkäänlaista järkeä, en ala juonesta kertomaan mitään. Vaikka elokuva on kökkö, tunnuskappale on mahtava. Shirley Basseyn klassikoksi muodostuneesta kappaleesta löytyy paljon uusia versioita. Vaikka en Kanye Westiä kovasti arvosta, räppäri on käyttänyt hienosti vanhaa kappaletta samplena. "Diamonds From Sierra Leonea" varten on kuvattu myös vaikuttava musiikkivideo: se on toisenlainen vaihtoehto bling-blingille ja uima-allasbileille. Löytyy videosta sentään tyylikkäitä autoja!



Tänään Sub näyttää "Timantit ovat ikusia" -elokuvan jälkeen kuvatun "Elä ja anna toisten kuolla" (Live And Let Die) vuodelta 1973. Bondina näyttelee pilke silmäkulmassa Roger Moore. Mahtipontisen tunnuskappaleen on kirjoittanut Paul ja Linda McCartney. "Elä ja anna toisten kuolla" on ehdottomasti katsomisen arvoinen elokuva! Jos ei muuten, niin ainakin on hauskaa naureskella kornille juonelle, jossa hyvät ovat komeita ja kauniita ja pahat rumia.



"Elä ja anna toisten kuolla" Subilla tänään 21.00.

1 kommentti:

  1. Mulla on teoria, jonka mukaan Bond-tunnarin tehnyt muusikko ei sen jälkeen tee enää koskaan mitään kovin tasokasta. Esimerkkejä: McCartney, Tina Turner, Sheryl Crow, Garbage, Duran Duran, Jack White, jne. Siispä toivon, ettei kukaan suosikkiartistini koskaan tee Bond-biisiä.

    VastaaPoista