tiistai 26. huhtikuuta 2011

Elektronista pelimannimusiikkia vai haitariteknoa


Boom Shakalaka on helsinkiläinen dj-kokoonpano, johon kuuluvat DJ Svengali (Hermanni Peltola), DJ Rideon (Timo Santala) ja DJ Emil (Kim Ramstedt). Kolmikko soittaa tanssittavaa maailmanmusiikkia Bassoradiolla ja järjestää letkeää klubia. Boom Shakalakalla on nyt myös uusi aluevaltaus: Maasto Recordsin digitaalisena julkaisema upea Baltik Bass 1 -levy!

Baltik bass on dj-kollektiivin keksimä termi uudenlaiselle suomalaiselle ja Itämeren alueen tanssimusiikille. Suomalaisittain nimi on pikemminkin haitaritekno. Eksoottisen kuuloinen Baltik Bass 1 -levy voisi soida jollakin paahtavalla balkanilaisella tanssikubilla. Boom Shakalaka kuitenkin korostaa, että levy samplaa suomalaista pelimannimusiikkia.

Levyn julkaisubileet järjestetään 30.4. Club Pasificolla, eli juuri sopivasti vapun alla. Koko levyn voi kuunnella oheisen Soundcloud -palvelun avulla. Kaikki renkutukset voi myös ladata ilmaiseksi Boom Shakalakan nettisivuilta!

Boom shakalaka presents: Baltik bass vol. 1 by Maasto Records

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa niin houkuttelevalta että melkein harmittaa, kun tuli varatuksi Prahan-matka juuri julkaisun ajankohtaan... mutta korvan taakse menee! Thanks!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa, että olet löytänyt kivoja juttuja Funkata-blogin arkistosta. Baltik bass -pippalot ovat kuitenkin jo vuosimallia 2011! Astetta ajankohtaisempaa tietoa Boom Shakalaka -kollektiivin toiminnasta löydät osoitteesta www.boomshakalaka.fi.

      Poista