tiistai 5. heinäkuuta 2011

Milloin tää loppuu?



Ei ole ihan huuhaata väittää, että musiikin voi nähdä. Lontoolainen Still Corners saa minut nimittäin ajattelemaan elokuvia. Voin aivan hyvin kuvitella, että Still Cornersin uusi single Cuckoo soisi Finnkinon salissa surumielisen elokuvan alussa. Yleisö kuuntelisi aivan hiljaa, alemmalla rivillä istuvalta naiselta jäisivät popparit syömättä. Viiksekäs mies takarivissä ei yskisi tai kirjoittaisi tekstiviestiä. Eikä kukaan kysyisi kovaan ääneen "Milloin tää loppuu?"

Elokuvan huikeata loppukohtausta säestäisi saman yhtyeen Endless Summer. Kun kappale pääsisi täyteen vauhtiin minuutin ja viiden sekunnin kohdalla, kuva pimenisi ja lopputekstit täyttäisivät kankaan. Kukaan katsojista ei ryntäisi EXIT-oven luokse takki olalla. Sen sijaan kaikki katsojat, myös se alemman rivin nainen, katsoisivat elokuvan aivan rauhassa loppuun asti. Ja fiilistelisivät Still Cornersia.

Still Cornersin debyyttialbumi julkaistaan Sub Popin kautta lokakuussa.

2 kommenttia:

  1. Olen samaa mieltä, onpa todellakin elokuvamaisen fiilistelyn musiikkia. Ja sinun tekstisi siitä on upeaa! Piti lukea heti pariinkin otteeseen. Tuli yhtä aikaa hyvä mieli ja pala kurkkuun, niin kuin oikein hyvän elokuvan katsomisen jälkeen elokuvateatterin puolityhjässä salissa, kesäisenä iltapäivänä kun juuri kenelläkään muulla ei ole tullut mieleen sulkea välillä aurinkohälinää ulkopuolelle ja levätä hetki hämärässä ja viileässä hiljaisuudessa:)

    VastaaPoista
  2. Kannattaa ladata Still Cornersin Cuckoo-single yhtyeen Myspace-sivuilta!

    VastaaPoista