tiistai 5. tammikuuta 2010

Le corps mince-joku



Sitä on hehkutettu. Sitä on kehuttu. Sitä on odotettu. Se on saanut valtavasti palstatilaa lehdissä ja aikansa edellä olevissa musiikkiblogeissa. Mikä muukaan on kyseessä kuin kotimainen elektronisen popin uusi tulokas Le Corps Mince De Francoise.
Kyseisen tyttötrion Myspace-sivuilla heidän musiikkiaan on kohta kuunneltu ällistyttävät 793 000 kertaa. Itse asiassa Le corps-jotain onkin ponnistanut julkisuuteen netin kautta. Siis aika hyvä esimerkki netin tärkeydestä.
Le corps mince de francoise on onnistunut luomaan rauhassa hyvän imagon itselleen ja yhtye yrittääkin valloittaa kansainvälisiä markkinoita. Ongelmana on ollut kauan oikean levy-yhtiön löytäminen, mutta vihdoinkin yhtyeen single on julkaistu levynä!
Vaikka single ”Something Golden” ja siitä tehdyt neljä remiksausta ovatkin varmasti kuumaa kamaa, en aio hankkia tuota singleä itselleni. Vaikka tuota uutta singleä on kehuttu taivaisiin asti (yhtye voitti muun muassa Tulevaisuuden tusina-äänestyksen musiikkilehti Rumbassa) , odottelen vielä rauhassa albumin julkaisua. Minusta nimittäin ”Something Golden” ei ole lähelläkään hyvää hittiä! Myönnän kyllä, että yhtye on omalla bilepopgenrellään hyvin onnistunut, mutta bändin muissa biiseissä on enemmän singleainesta.
Jään odottelemaan levyä. Jos sitä ikinä tulee.

http://www.myspace.com/lecorpsmincedefrancoise

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti