lauantai 2. tammikuuta 2010

Lahjapaketeista


Yllätyin iloisesti, kun avasin jouluaattona lahjapaketteja. Seitsemän hienon levyn ja discopallon joukosta löytyi U2! Todella loistava sattuma, koska tuohon bändiin minun on pitänyt tutustua jo aikoja sitten. Sain mukavasti tietoa bändistä uuden vuoden aattona. Vaikka yleensä en Yle Teemaa katso, kanavalla näytettiin puolelta öin mahtava dokkari bändistä. Bono valtavissa aurinkolaseissaan kertoi ”The Joshua Tree”-albumin levyttämisestä.
Toinen mukava levy oli ”Forrest Gump”-leffan soundtrack. Soundtrack on täynnä sellaisia pakollisia nimiä, joita kukaan musadiggari ei voi ohittaa. The Doors, Bob Dylan ja Simon & Garfunkel kuuluvat yleissivistykseen, vaikkei edes heidän musiikistaan pitäisi.
Kolmas hieno levy oli kaverini antama poltettu kokoelma, josta löytyi todella mahtavia minulle uusia bändejä, kuten The Smiths, Vampire Weekend, The Church ja Suede.
Kiitos lahjoista! Ne pelastavat monta huonoa päivää!

3 kommenttia:

  1. Samaa mieltä, U2-dokkari uudenvuodenyönä oli katsomisen arvoinen! Kerrankin pätevää faktaa myös levyn tuottamisesta ja tuottajan merkittävästä roolista, ei vain bändistä itsestään.

    VastaaPoista
  2. Tiesitkö, että kun lähtee Dublinista DART-junalla rannikkoa etelään (upea reitti muuten) ja juuri kun yhdestä tunnelista sujahdetaan ulos niin näkyy komea valkoinen talo rantakalliolla niin siinä asuu itse Bono! Paikka on Dalkey jonka mukaan on nimetty mainio irlantilainen sinappi ja siitä tuli mieleen näin joulun jälkeen kehua, että hyvä blogi ja mehevä meininki!

    A Friend of Dalkey Mustard

    VastaaPoista
  3. Kivoi joululahjoi :D Ja yks näytti jo tos kuvas tosi tutult ! Mäki innostuin U2:ta noin puol vuot sit !! Hyvää kevään jatkoa,
    T. Tiedät kyllä kuka xD

    VastaaPoista